Haber

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Polisin Yanında Olduklarını Söyledi

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, polisin tüm imkanlarıyla her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a iade-i ziyarette bulundu. Başkan Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

“Amacımız şehre güzel hizmetler sunmak”

Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette Samsun’u zamanla daha iyi tanıdığını belirten İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, “Kurtuluş şehri Samsun çok güzel bir şehir. Amacımız bu şehre güzel hizmetler sunmaktır. Görev süremiz boyunca tüm idari kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek şehrimizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.” “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“Polis güçlerimizin her zaman yanında olacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demirtaş, “Halkımızın huzuru ve güvenliği için her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyen polis teşkilatımız, bizler için her zaman gurur kaynağı olmuştur. İlkadım Belediyesi olarak bundan sonra da bundan sonra da bundan sonra da hizmet edeceğiz. İmkânlarımız ölçüsünde emniyet güçlerimize destek olun. Böyle zorlu bir mesleği hakkıyla icra eden ilk kişi Emniyet Müdürümüzdür.” “Başta Ahmet Arıbaş olmak üzere tüm polis teşkilatımızı canı gönülden tebrik ediyor, Allah’tan başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilen iade-i ziyaret sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’a Şeref Anıtı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti. -SAMSUN

mihaliccikhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu